Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala

E Premte, 31.05.2019 09:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 27.05.2019,
3. Intervistimi z. Lamih Balaj, Kryetar i Sindikatës së Pavarur së PTK-së,
4. Intervistimi z. Arsim Gjinovci, ish Departamenti Kundër Mashtrimeve në PTK,
5. Intervistimi z. Muhamet Xhemajli, ish Departamenti Kundër Mashtrimeve në PTK,
6. Intervistimi z. Shkelzen Blajakj, ish Departamenti Kundër Mashtrimeve në PTK,
7. Të ndryshme.