Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala

E Premte, 17.05.2019 10:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 15.05.2019,
3. Intervistimi i ish Kryesheftit Ekzekutiv të PTK-së z. Adnan Merovci,
4. Intervistimi i ish Kryesheftit Ekzekutiv të PTK-së z. Shyqeri Haxha,
5. Të ndryshme.