Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

E Mërkure, 08.05.2019 09:00 në sallën C 203

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 23.04.2019
3. Intervistim i drejtorit të AKI-së, z. Shpend Maxhuni, dhe ish Drejtorit të AKI-së, z. Driton Gashi;
4. Të ndryshme.