Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni Ad-hoc për hartimin e Projekt-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë

E Enjte, 02.05.2019 14:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar,

2. Draft-rezoluta për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb.