Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Integrime Evropiane

E Marte, 23.04.2019 12:00 në sallën N204

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportimi i z. Behgjet Pacolli, Zëvendëskryeministër i parë dhe Ministër i Punëve të Jashtme, lidhur me procesin e integrimit evropian;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali