Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni Ad-hoc për hartimin e Projekt-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë

E Marte, 23.04.2019 14:30 në sallën N 10

Rendi i ditës:

1. Draft-rezoluta për dënimin e gjenocidit, krimeve kundër njerëzimit dhe krimeve të luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb.