Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni Ad-hoc për hartimin e Projekt-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë

E Enjte, 18.04.2019 10:00 në sallën N204