Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Mërkure, 10.04.2019 11:30 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Mbrojtja dhe promovimi i të drejtave të njeriut në Kosovë përmes shoqërise civile aktive;
Të ftuar: përfaqësues nga KIPRED,GLPS dhe Artpolis;