Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Mërkure, 03.04.2019 10:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim lidhur me kompensimin e orëve të humbura nga greva e mësimdhënësve;
të ftuar: përfaqësues të MASHT, SBASHK dhe Këshillit të Prindërve.

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes, ndërsa pas përfundimit të saj, do të ketë deklaratë për media)

 

Procesverbali