Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Marte, 02.04.2019 13:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit te ditës;
2. Diskutim me Kryeshefin Ekzekutiv të Telekomit të Kosovës z. Bedri Istrefi lidhur me letrën drejtuar punonjësve të Telekomit;
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-073 për zgjedhjet e përgjithshme në Republikën e Kosovës i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr. 03/L-256;
4. Diskutim lidhur me mosfunsionalizimin e Komisionit Qeveritar për njohjen e statusit të ish të dënuarve dhe ish të përndjekurve politik;
5. Të ndryshme.