Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala

 • E Premte, 12.07.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: C 203
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i Rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 11.07.2019,
3. Intervistimi i z. Anton Berisha, ish Kryetar i Bordit të ART-së,
4. Intervistimi i z. Abdullah Havolli, inxhinier në Telekomin e Kosovës sh.a,
5. Intervistimi i z. Arben Halili, Shef i Kontabilitetit Departamenti i Financave në Telekomin e Kosovës sh.a,
6. Të ndryshme.

 

 • E Enjte, 11.07.2019 09:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: C 203
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i Rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 10.07.2019,
3. Intervistimi i z. Mehdi Latifaj, ish z.v. Kryeshef & ish Drejtor Teknik në Telekomin e Kosovës sh.a,
4. Intervistimi i z. Sabaudin Ramaxhiku, zyrtar ligjor në Telekomin e Kosovës sh.a,
5. Intervistimi i z. Nysret Jashanica, Menaxher i Produkteve në Telekomin e Kosovës sh.a,
6. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 10.07.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: C 203
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i Rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 08.07.2019,
3. Intervistimi i z. Ekrem Hoxha, ish Drejtor i Bordit të ART-së,
4. Intervistimi i z. Kreshnik Gashi, Drejtor i Bordit të ARKEP,
5. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 08.07.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: C 203
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i Rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 01.07.2019,
3. Diskutimi rreth vazhdimit të intervistimit të dëshmitareve dhe pushimit në mes të sesioneve,
4. Emërimi i katër (4) eksperteve,
5. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 01.07.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i Rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 21.06.2019,
3. Intervistimi i z. Agron Mustafa, ish - Kryeshef i Telekomit Sh.A,
4. Të ndryshme.

 

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera