Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Shemsi Syla

Shemsi Syla

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Arsimimi

  • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Ushtarak në Forcat e Sigurisë së Kosovës
  • Tani ushtarak në pension

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbokroatisht

Adresa

  • Rr.

Telefoni

  • 044 279 109