Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Avdullah Hoti

Avdullah Hoti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • LDK

Partia

 • LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS ALEANCA KOSOVA E RE (LDK-AKR)

Të dhëna personale

 • I lindur më 04.02.1976 në Ratkoc - RAHOVEC
 • I martuar

Arsimimi

 • Dr

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Minister i Financave
 • Deputet i Kuvendit të Kosovës
 • Nënkryetar i Prishtinës

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze; Serbe

Adresa

 • Rr. Mujë Krasniqi, Ulpian, U1, H5-Nr-4,10000, Prishtinë

Telefoni

 • 044 350 133, 045 148 888