Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë
Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë 11
Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë 10
Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë 9
Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë 8
Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë 7
Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë 6
Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë 5
Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë 4
Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë 3
Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë 2
Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë 1

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 10.07.2019 11:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.07.2019 10:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.07.2019 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 09.07.2019 21:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 09.07.2019 16:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 09.07.2019 16:38

  Kryesia e Kuvendit