Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Shtune, 22.06.2019Në Sarajevë vazhduan punimet e Sesionit të Gjashtë Plenar të AP të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore Xhavit Haliti, kryesues i delegacionit, si dhe Abdullah Hoti, Glauk Konjufca dhe Ismail Kurteshi, përfaqësuan Kuvendin e Kosovës në punimet e këtij... lexo më shumë
  • E Premte, 21.06.2019Veseli garanton mbështetje për personat me nevoja të veçanta lexo më shumë
  • E Premte, 21.06.2019Delegacioni i Kuvendit po merr pjesë në punimet e Sesionit të Gjashtë Plenar të AP të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore lexo më shumë
  • të gjitha lajmet