Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Mërkure, 26.06.2019 11:00 në sallën N 303

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me ministrin e Ministris së Shëndetësisë z. Uran Ismaili,
- Procesi i revidimit të listës esenciale të barnave dhe përfshirja e barnave për sëmundjet e rralla.
- Furnizimi me barna nga lista esenciale dhe furnizimi me pajisje medicinale.
- Vonesat në procedimin e Projektligjeve .
- Funksionalizimi i Sistemit të Informimit Shëndetësor.
- Informatë rreth furnizimit të SHSKUK-së me infuzione.
3. Të ndryshme.