Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Mërkure, 26.06.2019 11:00 në sallën C 405

Rendi i ditës:

Dëgjim publik për Projekt Kodin e Procedurës Penale nr.06/L-151 dhe Projektligjin nr. 06/L-140 për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale.