Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Mërkure, 22.05.2019 11:00 në sallën C 405

Rendi i ditës:

Dëgjim publik për Projektligjin Nr.06/L-096 për Referendum.