Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

  • E Mërkure, 26.06.2019 11:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit, të mbajtur më 28.05.2019
3. Takim i Komisionit me Drejtorin e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, z. Shpend Maxhuni;
4. Diskutim lidhur me realizimin e Planit të Punës së Komisionit për gjashtë mujorin e parë
5. Të ndryshme.

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Haxhi Xhemajli Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 614; 044 205 273
 
 
Hana Bajraktari Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 674; 044 163 644