Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Time Kadrijaj

Time Kadrijaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • AAK

Partia

 • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

 • E lindur më 14.02.1965 në Rastavic - DEÇAN
 • E pamartuar

Arsimimi

 • Mjeke - GJINEKOLOGE

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mjeke në shoqatën "Nëna Terezë",
  • Mjeke në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës,
  • Drejtoreshë në QKMF në Deçan,
  • zv.Kryeinspektore në Ministrinë e Shëndetësisë,
  • Deputete - Nënkryetare e Komisionit për Shëndetësi, Punë e Mirëqenie Sociale në legjislaturën e katërt,
  • Në legjislaturën e pestë Anëtare në Komisionin për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor, Komisionin për Integrime Evropiane dhe Komisionin për Stabilizim - Asociim,

Telefoni

 • 044 134 107