Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Enjte, 23.05.2019Veseli: Kriminelët dhe ata që fshehën krimin, duhet të përgjigjen para drejtësisë lexo më shumë
  • E Enjte, 23.05.2019Deputetët Blerta Deliu-Kodra, Armend Zemaj e Slobodan Petroviq, po qëndrojnë për vizitë në Francë lexo më shumë
  • E Enjte, 23.05.2019Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të FSK-së, vizitoi Ministrinë e Mbrojtjes lexo më shumë
  • të gjitha lajmet